Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talmud Beach

17.10.2019 @ 19:00 - 21:00

Talmud Beach, jyväskyläläinen bluestrio saapuu Willeen syksyn synkän aikaan. Yhtye tallaa samoja polkuja Robert ja Blind Willie Johnsonin, Mississippi Fred McDowellin, Canned Heatin, ZZ Topin, J.J. Calen sekä 22-Pistepirkkojen kanssa. Bluesmystiikkaa ja mieskauneutta tihkuvan trion ulosanti lauletaan bluesissa suin, puristamatta ja hiljaa, ja soiton boogie leijailee sakeassa pyryssä eksyneen lumihiutaleen painottomuudella.

Nykymusiikissa soitetaan usein suurilla volyymeilla, tehotuotetuilla massiivisilla soundeilla. Talmud Beachille hiljaa ja herkästi soittaminen on ollut alusta alkaen kaiken perusta. Pyrkimys on kasvattaa jännitettä nostamatta volyymia. Viisivuotisen olemassaolonsa aikana Talmud Beach on esikoislevynsä lisäksi julkaissut livekasetin Daniel Johnston & Talmud Beach: Live At Tavastia sekä Summertime Mother/Punainen kukko split-singlen Panssarijunan kanssa. Esikoislevyn suurin hitti Hobo Don’t Mind A Little Rain soi taajaan radiossa ja televisiossa Napamiehet-sarjan tunnarina. Yhtyeen toinen albumi Chief julkaistiin keväällä 2016 Svart Recordsilla. Uutta materiaalia on parhaillaan työn alla.

”Kitara- ja rytmikuvioita kiehutetaan kunnes ne vaivihkaa saostuvat ja väkevöityvät. Riffien yllä leijuvissa melodioissa ja tarinoissa on salaperäisyyden herkkää auraa. Talmud Beachin musiikkia leimaakin kiehtova kahden todellisuuden läsnäolo. Toisaalta trio on juureva ja karvainen, toisaalta sen lauluissa on vanhojen hippien kielellä ilmaistuna ”värit päällä”.” Pekka Laine, Soundi

Liput ennakkoon 16,50€ tiketti.fi ja ovelta 18€

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.10.2019
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Äänekosken Kulttuuritoimi
Puhelin:
020 632 3256

Tapahtumapaikka

Wille – olohuone & keittiö
Äänekoskentie 311
Äänekoski,
+ Google Map