Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matti Salo trio

5 maaliskuun @ 19:00 - 20:00

Matti Salo Trion musiikki on ilmavaa ja melodista modernia jazzia, joka tarjoilee kuulijalleen intensiivisen musiikkielämyksen. Soittajien välitön läsnäolo on olennainen osa musiikkia ja livekokemusta. Kaikki sävellykset ovat rovaniemeläislähtöisen kitaristi Matti Salon käsialaa. Alempaa löytyy linkkejä musiikkinäytteisiin.
Kokoonpano:
Matti Salo on säveltäjä, kitaristi, multi-instrumentalisti, äänisuunnittelija ja musiikkipedagogi. Hän on tehnyt ja esittänyt musiikkia laidasta laitaan jazzista death metalliin. Hän on säveltänyt musiikkia ja tehnyt äänisuunnittelua yhteistyössä eri taiteenalojen tekijöiden kanssa, esim. nukketeatteri, lyhytelokuva ja kuvataide. Ominta aluetta hänelle on improvisointi, hetken tutkiminen ja siihen heittäytyminen. Tällä hetkellä aktiivisia bändejä trion lisäksi ovat Hannibal & Hot Heros, Kielo Kärkkäisen kokoonpanot, Matti Salo Quartet, MS Minimalice sekä Huminoita.
Juho Kanervo on improvisoiva sellisti ja basisti, sekä pedagogi. Hän rakastaa tutkia ja elää hetkeä. Kanervo soittaa useissa rytmimusiikkia esittävissä yhtyeissä, kuten Saimaa, Ellips, Mikko Joensuu, Sagolik, Antti Pouta ja Matti Salo trio. Kanervo kokee erilaisten tyylisuuntien langettamat rajoitteet positiivisiksi haasteiksi, jonka raameissa hän haluaa pystyä toteuttamaan omaa sävelkieltään yhteydessä kanssamuusikoihin.
IImprovisaatiotrio Black Motorin riveistä tuttu rumpali Simo Laihonen toimii jazzin ja improvisoidun musiikin lisäksi aktiivisesti myös rockin ja nykykansanmusiikin parissa, sekä useissa monitaiteellisissa, esim musiikkia, tanssia ja teatteria yhdistelevissä projekteissa. Black Motorin lisäksi Laihonen esiintyy useissa muissakin yhtyeissä, kuten Sound & Fury, Jorma Tapio & Kaski, Sabotanic Garden ja Petri Nieminen Ensemble. Hän esiintyy säännöllisesti myös muiden improvisoidun musiikin alan tekijöiden kanssa kansainvälisesti.
Linkkejä:
Tuleva albumi kuunneltavaksi, ei vielä julkinen:

Youtube video:

Nettisivu:
www.mattisalo.com

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
5 maaliskuun
Aika:
19:00 - 20:00
Kotisivu:
https://www.mattisalo.com/upcoming-gigs/matti-salo-trio-willen-olohuone-nekoski

Tapahtumapaikka

Wille – olohuone & keittiö
Äänekoskentie 311
Äänekoski,
+ Google Map